USA fra vest til øst – 2016

På tværs af USA mod efterårsfarverne

Denne gang gik turen fra Seattle i det øverste venstre hjørne, mod øst igennem Idaho og Montana, ned til Wyoming og Yellowstone.
Videre mod øst gennem Wyoming og South Dakota, og sydpå gennem Nebraska og Kansas. Derefter mod øst gennem Missouri og et smut ned til Nashville, Tennessee, hvor vi drejede mod nord op gennem Kentucky og Ohio.
Derefter gik turen op gennem et hjørne af Pennsylvania, gennem staten New York, Vermont og op til Maine i det øverste højre hjørne af USA.
Der vendte vi og kørte mod syd ned gennem Massachusetts og Connecticut, inden bilen blev returneret i New Jersey.

Turen foregik i en 30 fods autocamper fra Roadbear RV, som vi tilbragte 9 uger i, og kørte ca. 11.000 km.

Vi medbragte pc og en gps-logger, således at vi dels kunne dokumentere præcist hvor vi havde kørt, men også så vi kunne lave dagbogsnotater undervejs, og sende rejsebreve hjem til familie og venner. 

Bogen herunder er således en samling af alle disse dagbogsnotater, gengivet præcist som de blev skrevet i øjeblikket, dvs. undervejs i camperen, eller om aftenen når vi slappede af efter dagens oplevelser. Desuden er den krydret med nogle af de ca. 3700 billeder der blev taget undervejs


 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Klik her for at se vore billeder fra turen