Velkommen til Eva og Bjarne’s side

Så er vi afsted:
En 6-ugers tur til New Zealand, hvor vi, efter et 2-dages stop i Singapore, skal 4 uger i autocamper, rundt i NZ, for så at slutte med en uge i Auckland, hvor vi skal besøge Mads og Wendy. Det glæder vi os vildt til!

Her nedenfor finder du vores beskrivelse af turen, dag for dag, efterhånden som vi bevæger os rundt.
Du kan navigere i beskrivelsen ved at rulle ned igennem den, eller endnu bedre, klikke på “fuld skærm” ikonet for en endnu bedre visning (det er det med de 4 pile som stritter i alle retninger).

Hvis du vil lave en kommentar, klikker du blot på overskriften “Velkommen til Eva og Bjarne’s side” på denne side. Så får du adgang til at lave en kommentar forneden på siden.

Her den 10. marts løb vi tør for plads i den første fortælling, så vi fortsætter i Del 2, herunder:

2 Replies to “Velkommen til Eva og Bjarne’s side”

  1. Ja så har jeg læst det, vi har lagt op. Der var ikke læst korrektur og når jeg så skriver på telefonen blir der nemt nogle slåfejl. Jeg vil sove numen retter i morgen hvor der også komme r billeder

  2. Åh, hvor er det skønt at høre om jeres dage – og se billeder. Det ser jo lige så smukt ud, som man har hørt om. Så er den første uge i camperen gået, og det virker som om, den har været en dejlig en af slagsen – og relativt problemfri. Måtte lige tænke os om, da der gik tre dage uden lyd fra jer – ingen wifi, selvfølgelig;-)
    Håber, din skulder – og kroppen i det hele taget arter sig, Eva.
    Herhjemme får vi lidt regn, og så lidt regn, – og så lidt mere regn. Men mildt er det;-)

    Fortsat skønne dage til jer, I to dejlige. MYS MYS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *