Cookies

Dette websites brug af cookies

Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet JA JA
Trafikmåling nej JA

 

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Persondatapolitik

Webstedet indeholder kun de personoplysninger der indgår i identifikationen af afsendere af indlæg og kommentarer i blog’en

Vi indsamler ikke derudover personoplysninger

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til vores persondataansvarlige:

Bjarne Andersen, mail: bka@ebka.dk, tlf: +4540411550

 

Vores behandling af dine personoplysninger

Vi gemmer ikke personoplysninger, ud over de identifikations-data der fremgår af indlæg og svar i blog’en

     

    Tidsfrister for sletning/opbevaring

    Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. 
     

    Dine rettigheder efter persondataforordningen

    I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

    • Retten til at modtage oplysning om, hvordan vi behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
    • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
    • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
    • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
    • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
    • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
    • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

     

    Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige.

    Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier).

    Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

    Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klagetildatatilsynet/

     

    Oplysninger, som vi videregiver

    Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner. Undtagelsen er i disse tilfælde:

    • Med dit samtykke

    Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Jellingnet, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.

    • Af juridiske årsager

    Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Jellingnet, hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:

    • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder.
    • Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser.
    • Registrere, forhindre eller på anden måde beskytte mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer.

      

    Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

    Vi gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Vi overholder også adskillige selvregulerende sikkerhedspolitikker. Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Vi samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.

    Ændringer

    Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Vi begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke.

    Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).

    Senest opdateret den 26. oktober 2020