Eva og Bjarne på tur

Lørdag 26/11 fortsat

Lørdag 26/11 fortsat.

Så blev det søndag morgen, og jeg kan skrive lidt, mens Bjarne er på badeværelset.

Glemte lige at skrive i går vedr. billedet hvor Mads og Wendy spiller basket. Wendy spiller det, der hedder Netball. En afart af basketball. Og så er det smart at kunne træne derhjemme og Mads træner med. Vi kunne godt se, hvem det var, der var ”professionel” 

Vi har overnattet på Break Away B&B i udkanten af Coromandel Town. En lille charmerende by, som har en hovedgade. Facaderne er lavet, så det nærmest ligner en cowboyby

. Og efter at have tjekket ind og slappet lidt af, kørte vi hen og spiste aftensmad på The Pepper Tree. Bjarne blev helt salig, da han sad med en tallerken Calamari frites. Og så Fish & Chips og BBQ Ribs. Alt meget lækkert og lavet fra bunden og i store portioner.

Nå, men tilbage til lørdagens oplevelser.

Fra Hot Water Beach på østkysten kørte vi på tværs af halvøen mod Coromandel Town. En fantastisk tur med snoede veje, op og ned, op og ned. Fandt ned til et lille flodleje, som tilsyneladende blev brugt af lokalbefolkningen som et sted at bade. 

Så blev det til et vandfald længere mod vest. En lille kort tur ned gennem skoven (igen helt jungleagtigt), og et fint vandfald åbenbarede sig. Vi havde selvfølgelig kunnet høre det. 2 unge piger krydsede ud i vandfaldet og klatrede op ad den lodrette side ved siden af vandfaldet og fortsatte ind i skoven ovenfor. Puha, det så halsbrækkende ud.

Ved 15.30 tiden kom vi så til Coromandel Town. Vi holdt ind på en P plads for lige at orientere os. Og så pludselig bakkede en bil ind i os. Vi så godt, han var på vej, men kunne ikke nå at reagere. Så bummm. Vores (Wendys) venstre forskærm var blevet godt ramt. Øv, øv, øv,
Det var en ung tysk mand, der ikke havde set sig for. Kunne ikke se noget pga solen. Hmmpff 
Heldigvis havde han forsikringspapirer i orden og vi udvekslede ID oplysninger.
Det var noget træls, at skulle til at ringe til Mads om det. Den første dag!!

Ankommet til B&B blev vi modtaget af Michael, ejeren. Vældigt flink, men kors, hvor han snakker. I den bedste mening, med gode råd om alt.

Nå men for lige at runde dagen af. Tilbage igen på B&B, var det tid til dagbogen. Men da øjnene var ved at falde i, blev pc’en lukket og sengen kaldte. 

Bortset fra påkørslen havde været en god dag.