Eva og Bjarne på tur

Sidste dag i denne omgang i Singapore

 Fredag

I dag skal vi så videre til New Zealand. Skal først flyve kl 22.25 i aften. Vi skal tjekke ud kl 12, så heldigvis kan vi slappe af i formiddag på værelset. Så efter morgenmaden fik jeg en formiddagslur og Bjarne slappede af med computeren.

 Kl 12 tjekkede vi ud og satte kufferterne i pasningsordning hos conciercen. 

Ville ned til floden og se på Clark Quay, som er et gammelt losnings-kajområde med warehouses o lign. 

Fra begyndelsen af ​​1800-tallet fungerede Clarke Quay som en dok til lastning og losning af laster til godowns (lagerhuse) og kommercielle huse beliggende langs Singapore-flode

Nu er det et område med spisesteder og forlystelser. Da det var tidlig eftermiddag, var det dog ikke meget liv, der var. Men sikkert et spændende område med mere liv. 

De mange skridt i går sad voldsomt i benene, og 32 gr ( føles som 37) så ved 2 tiden befandt vi os igen i Funan centret. Et kæmpe center i 5 etager over jorden og 2 under jorden indeholder alskens butikker og spisesteder. Det ligger lige ved siden af vores hotel og i dag fandt vi så ud af, at der går en underjordisk vej fra basement 2 i Funan og over til “vores” togstation. Så det bliver da nemmere og nemmere at ta toget til lufthavnen. En gang frokost og så over på hotellet efter kufferterne. 

Rundt om hjørnet, ned i 2. kælder og finde stien til City Hall station. På toget og stå af i lufthavnen. Så nu kender vi også vejen tilbage til hotellet og igen til lufthavnen i december. Hvad skal vi ha for de 3 x 55 sgd vi sparer?

Lige nu kl 19.15 står Bjarne i kø ved en Burgerking efter noget, der ikke er ris. Og jeg passer på bord og håndbagage. Her i Food Street er der mange mennesker og lange køer til de forskellige boder. 

De sidste par timer har vi slappet af i loungen. 

Når vi har spist, bevæger vi os ud mod gaten.  Det er først i gaten, vi skal gennem Security. I paskontrollen var der problemer med at scanne mit pas og min højre tommelfinger ville ikke genkendes. Det har jeg været ude for før ved indrejse i USA i 2016, at højre tommeltot ikke var min😤. Spændende om det gi’r mere bøvl. Det var nu hurtigt klaret, så skidt.

Håber på at kunne sove under turen. Nu er den første del af turen jo nat i vores indre ur, så mon ikke.

Vi skal flyve i knap 10 timer,  inden vi skal møde Mads i Auckland lufthavn. Uhada hvor vi glæder os til at kramme, snuse, mærke ham.